Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Θέλετε να φτιάξετε ένα γεύμα, με το οποίο να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Απλώς θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και το βέβαιο είναι πως θα οδηγηθείτε σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.
Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Υλικά συνταγής
1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Υλικά συνταγής για τη μαρινάδα
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 κλωνάρια μαϊντανό
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι σε κόκκους
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Οδηγίες εκτέλεσης της συνταγής
– Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά από τη μαρινάδα μας.
– Στη συνέχεια τοποθετούμε μέσα και τα κομματάκια από το κρέας μας και τα αφήνουμε για όλο το βράδυ.
– Την επόμενη ημέρα, ανοίγουμε το φούρνο μας για να τον προθερμάνουμε.
– Ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία του φούρνου μας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
– Βγάζουμε το κρέας μας από τη μαρινάδα.
– Βάζουμε το ένα κομμάτι μας κοντά στο άλλο και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα.
– Στη συνέχεια τοποθετούμε το κρέας μας στο ταψί για να ψηθεί.
– Το ψήσιμο πρέπει να διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα.
– Σερβίρετε το κρέας σε μια λαδόκολλα, την οποία θα πρέπει να έχετε τοποθετήσει προηγουμένως μέσα σε μία πιατέλα.
– Μπορείτε να συνοδεύσετε το κρέας σας, με τηγανιτές πατάτες, με ψητές πατάτες ή ακόμη και με ρύζι.