zoymero-kontosoyvli-marinarismeno-kai-psimeno-sti-ladokolla-poy-lionei-sto-stoma-72895
12:41

Ζουμερό κοντοσούβλι μαριναρισμένο και ψημένο στη λαδόκολλα που λιώνει στο στόμα

12:41
Newsroom

Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Θέλετε να φτιάξετε ένα γεύμα, με το οποίο να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Απλώς θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και το βέβαιο είναι πως θα οδηγηθείτε σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Υλικά συνταγής

1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Advertisement

Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Υλικά συνταγής για τη μαρινάδα

1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

2 κλωνάρια μαϊντανό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι σε κόκκους

1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη

1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι

Advertisement

Μαριναρισμένο κοντοσούβλι στη λαδόκολλα: Οδηγίες εκτέλεσης της συνταγής

– Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά από τη μαρινάδα μας.

– Στη συνέχεια τοποθετούμε μέσα και τα κομματάκια από το κρέας μας και τα αφήνουμε για όλο το βράδυ.

– Την επόμενη ημέρα, ανοίγουμε το φούρνο μας για να τον προθερμάνουμε.

– Ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία του φούρνου μας στους 180 βαθμούς Κελσίου.

– Βγάζουμε το κρέας μας από τη μαρινάδα.

– Βάζουμε το ένα κομμάτι μας κοντά στο άλλο και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα.

– Στη συνέχεια τοποθετούμε το κρέας μας στο ταψί για να ψηθεί.

– Το ψήσιμο πρέπει να διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα.

– Σερβίρετε το κρέας σε μια λαδόκολλα, την οποία θα πρέπει να έχετε τοποθετήσει προηγουμένως μέσα σε μία πιατέλα.

– Μπορείτε να συνοδεύσετε το κρέας σας, με τηγανιτές πατάτες, με ψητές πατάτες ή ακόμη και με ρύζι.

Advertisement