Χοιρινή τηγανιά, ζουμερή, εύκολη και πεντανόστιμη. Ένα γρήγορο πιάτο που μπορείτε να το απολαύσετε είτε ως μεζέ με τη συνοδεία μιας παγωμένης μπίρας είτε με πατάτες φούρνου ή τηγανιστές και μια μεγάλη πράσινη σαλάτα ως γεύμα.
Υλικά συνταγής
ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε μικρά καρεδάκια
750 γρ. χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε μπουκίτσες
2 μέτριες πιπεριές, 1 πράσινη και 1 κόκκινη, ψιλοκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
κόκκινο καυτερό πιπέρι
μουστάρδα σε σκόνη
κόλιανδρος
ρίγανη αποξηραμένη
1 κ.σ. κέτσαπ
Η εκτέλεση της συνταγής για χοιρινή τηγανιά είναι στο βίντεο που ακολουθεί