Banoffee: Ένα νόστιμο γλυκό που τρώγεται όλες τις εποχές. Πως θα κάνουμε όμως το πιο νόστιμο Banoffe; Η απάντηση είναι μία… Ακολουθώντας βήμα βήμα την συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Ο Άκης αυτή τη φορά προτείνει μία υπέροχη συνταγή για ατομικά banoffe. Τα θετικά της συνταγής είναι πολλά. Πρώτον ξέρουμε ακριβώς πόσο καταναλώνουμε και δεν παρασυρόμαστε με δύο και τρία κομμάτια, δεύτερον είναι ιδανικά για κέρασμα σε περίπτωση που έρθει σπίτι κάποιος φίλος ή συγγενής και τρίτον κάνοντας τη συνταγή μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες για γλυκό για ολόκληρη την εβδομάδα.
Ας δούμε λοιπόν τι υλικά θα χρειαστούμε και πως θα φτιάξουμε αυτά τα πεντανόστιμα ατομικά banoffee.
Ελπίζουμε να σημειώσατε τα υλικά και την εκτέλεση της εύκολης συνταγής. Δοκιμάστε τη συνταγή του Άκη, βήμα βήμα και τα αποτελέσματα πραγματικά θα δικαιώσουν τον κόπο σας.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!