Τα ζεστά τυροπιτάκια πάντα είναι ευπρόσδεκτα σε ένα σπίτι καθώς κανείς δε θα πει”όχι” στη θέα τους. Η μοσχομυρωδάτη θέα τους και η απαράμιλλη γεύση τους τα κάνει ανάρπαστα είτε τα τρώμε το πρωί με τον καφέ μας ή σαν κολατσιό.
Τα υλικά για τα ζεστά τυροπιτάκια
- Αλεύρι που φουσκώνει -ποσότητα τόση ώστε να πλάθονται μπαλίτσες
- 1 γιαούρτι 200 γραμμαρίων
- 200ml ηλιέλαιο
- 2 αυγά
- 400 γραμμάρια φέτα(μπορείτε να προσθέσετε και λίγο γκούντα γύρω στα 100 με 150 γραμμάρια)
- Αλάτι και πιπέρι
Πώς θα φτιάξετε τα τυροπιτάκια
- Σε μία λεκανίτσα χτυπάμε λίγο τα αυγά το λάδι το γιαούρτι ρίχνουμε το αλεύρι και τέλος το τυρί.
- Τα ανακατεύουμε όλα και πλάθουμε μπαλάκια.
- Σε λαδόκολλα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς αφού τα αλείψουμε πρώτα με αυγό.
- Χρόνος ψησίματος ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά ανάλογος τον φούρνο να πάρουν ωραίο χρώμα.