tyropitakia-amp-8220-afros-amp-8221-me-liga-ylika-choris-sfoliata-poy-ginontai-sto-mplenter-84840
14:04

Τυροπιτάκια “αφρός”, με λίγα υλικά, χωρίς σφολιάτα, που γίνονται στο μπλέντερ

Τυροπιτάκια αφρός: Νέα συνταγή για τυροπιτάκια απίστευτα αφράτα. Η ζύμη, προετοιμάζεται στο μπλέντερ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Επιπλέον, πέρα από την υπέροχη γεύση και την ευκολία της συνταγής, υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης τους για έως 3 μήνες. Αν σας αρέσουν περισσότερο αλμυρά ή γλυκά, μπορείτε να τα διαμορφώσετε με βάση τις προτιμήσεις σας.

Τυροπιτάκια αφρός: Προετοιμασία συνταγής

Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε την αναλογία των τυριών, προκειμένου να τα κάνετε περισσότερο αλμυρά ή γλυκά. Με αυτές τις αναλογίες, βγαίνουν 10 μεγάλα τυροπιτάκια.

Advertisement

Τυροπιτάκια αφρός: Τα Υλικά που θα χρειαστείτε

  • 1/4 φλυτζανιού λάδι (60ml)
  • 1/2 φλυτζανιού γάλα (120ml)
  • 4 φέτες τυρί μοτσαρέλα
  • 1/2 φλυτζανιού παρμεζάνα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι

Τυροπιτάκια αφρός: Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάλτε τα πάντα μέσα στο μπλέντερ και αρχίστε το ανακάτεμα.
  2. Λαδώστε μια φόρμα για cupcake και γεμίστε περίπου έως τα 2/3 κάθε θήκης.
  3. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν (υπολογίστε περίπου 25 λεπτά).
  4. Μπορείτε να τα διατηρήσετε στην κατάψυξη, μέχρι και 3 μήνες.

Διαβάστε Επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Το μυστικό για τα πιο νόστιμα γεμιστά στον φούρνο

«Μαζί με τη Σούζαν δολοφονήθηκε κάτι δικό μας»: Πρωτοφανές κάλεσμα για το έγκλημα στην Κρήτη

Μάτι: «Μας άφησαν να καούμε ζωντανοί» – Αποκαλύψεις και μαρτυρίες, ένα χρόνο μετά