Οι πίτες για σουβλάκια είναι οικονομικές και στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν καθώς οι Έλληνες αγαπάμε τα σουβλάκια. Εμείς, θα σας προτείνουμε μια διαφορετική εκδοχή του κλασσικού τοστ ή μιας συνταγής για τυροπιτάκια (όπως θέλετε το βαπτίζετε) που θα ξετρελαθούν όσοι αγαπούν τα τυριά.
Υλικά
1 πίτα αφράτη για σουβλάκι. Η καλή ποιότητας της πίτας θα αναδείξει τα τυροπιτάκια σας.
1 μικρό μπολάκι με φέτα και κίτρινα τυριά της επιλογής σας
Ξερή ρίγανη
Εκτέλεση
- Χαράσσουμε πολύ ελαφριά την πίτα στη μέση, χωρίς να κοπεί προκειμένου να μπορεί να διπλωθεί.
- Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι την πίτα γυρίζοντάς την και από τις 2 πλευρές να ροδίσει.
- Στη συνέχεια βάζουμε στη μια πλευρά ξερή ρίγανη και το μείγμα τυριών με τη βοήθεια ενός πιρουνιού.
- Ψήνουμε την μια πλευρά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και στη συνέχεια κάνουμε το ίδιο και από την άλλη μεριά για να ροδίσει.