Τρουφάκια-Υλικά:
– 450 γρ. τρούφα
– 50 γρ. κακάο
– 200 γρ. βούτυρο
– 1 ποτήρι ζάχαρη
– 2 αβγά
– 1 φλ. καφέ κονιάκ
– 330 γρ. Μπισκότα βουτύρου
– 150 γρ. καρύδια
Τρουφάκια-Εκτέλεση:
– Αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει έξω από το ψυγείο και προσθέτουμε τα αβγά.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε: τη ζάχαρη, το κακάο, το κονιάκ, τα καρύδια (τριμμένα) και τα μπισκότα (επίσης τριμμένα).
– Τα ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα και μετέπειτα τα πλάθουμε και τα βουτάμε στην τρούφα.
– Τα βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
Το σίγουρο είναι ότι οι καλεσμένοι σας, θα εκπλαγούν από τις δημιουργικές σας ικανότητες.