Προσθέστε τα θρυμματισμένα μπισκότα στο λιωμένο βούτυρο
Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ βάλτε το τυρί τύπου Philadelphia και χτυπήστε το με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει αφράτο.
Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζετε να ανακατεύετε για 1′ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Χαμηλώνετε τη ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο. Προσθέτετε τη χτυπημένη σαντιγί και χτυπήστε για ακόμα 1′ μέχρι ενσωματωθεί.
Λιώστε σε μπεν μαρί τα 5 από τα 7 Kinder Bueno. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων για 20 με 30 δευτερόλεπτα. Θα λιώσει η σοκολάτακαι θα μείνει η γκοφρέτα.
Προσθέστε αυτό το μείγμα στο μείγμα του cheesecake ανακατέψτε καλά.
Έπειτα προσθέστε και τα μπισκότα
Ρίξτε το μείγμα πάνω από το παντεσπάνι και ρολαρετε.
Τέλος βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει.
Για το γλάσο σοκολάτας:
Βάζετε σε κατσαρόλα, σε χαμηλή θερμοκρασία τη κομματιασμένη σοκολάτακαι προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος.
Μόλις είναι έτοιμο το γλάσο το αφήνετε λίγο να κρυώσει και μετά περιχύνετε τον κορμό.
Κόβετε σε κομματάκια τις 2 υπόλοιπες μπάρες Kinder Bueno γαρνίρετε τον κορμό
Βάλτε τον κορμόξανά στο ψυγείο μετά το γαρνίρισμα.
Όταν θέλετε να τον σερβίρετε απλά βγάλτε τον από το ψυγειο και κόψτε σε μερίδες.