Κορμός με Kinder Bueno: Μια φανταστική συνταγή για ένα κορμό με γέμιση kinder bueno που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σας.
Κορμός με Kinder Bueno: Τα υλικά που θα χρειαστούμε
Για τη γέμιση
- 200 γρ σοκολατένια μπισκότα
- 150 γρ. μαργαρίνη
- 350 ml κρέμα γάλακτος
- 450 γρ. τυρί μαλακό τύπου Philadelphia
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη
- 10 μπάρες Kinder Bueno
Για το γλάσο σοκολάτας:
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
- 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 παντεσπάνι σοκολατένιο
Κορμός με Kinder Bueno: Εκτέλεση
Για τη γέμιση
- Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
- Λιώστε το βούτυρο.
- Προσθέστε τα θρυμματισμένα μπισκότα στο λιωμένο βούτυρο
- Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί.
- Σε ένα άλλο μπολ βάλτε το τυρί τύπου Philadelphia και χτυπήστε το με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει αφράτο.
- Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζετε να ανακατεύετε για 1′ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Χαμηλώνετε τη ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο. Προσθέτετε τη χτυπημένη σαντιγί και χτυπήστε για ακόμα 1′ μέχρι ενσωματωθεί.
- Λιώστε σε μπεν μαρί τα 5 από τα 7 Kinder Bueno. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων για 20 με 30 δευτερόλεπτα. Θα λιώσει η σοκολάτα και θα μείνει η γκοφρέτα.
- Προσθέστε αυτό το μείγμα στο μείγμα του cheesecake ανακατέψτε καλά.
- Έπειτα προσθέστε και τα μπισκότα
- Ρίξτε το μείγμα πάνω από το παντεσπάνι και ρολαρετε.
- Τέλος βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει.
Για το γλάσο σοκολάτας:
- Βάζετε σε κατσαρόλα, σε χαμηλή θερμοκρασία τη κομματιασμένη σοκολάτα και προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος.
- Μόλις είναι έτοιμο το γλάσο το αφήνετε λίγο να κρυώσει και μετά περιχύνετε τον κορμό.
- Κόβετε σε κομματάκια τις 2 υπόλοιπες μπάρες Kinder Bueno γαρνίρετε τον κορμό
- Βάλτε τον κορμό ξανά στο ψυγείο μετά το γαρνίρισμα.
Όταν θέλετε να τον σερβίρετε απλά βγάλτε τον από το ψυγειο και κόψτε σε μερίδες.