Τα σοκολατάκια με ινδοκάρυδο είναι σούπερ γευστικά και εξαιρετικά εύκολα.
Χρειάζονται μόλις 3 υλικά και ελάχιστο χρόνο για να τα ετοιμαστούν, ενώ θα αποτελέσουν τις τέλειες λιχουδιές τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους!
430 γρ. σοκολάτα γάλακτος
3 φλιτζ. ινδοκάρυδο
1 φλιτζ. ζαχαρούχο
Αναμειγνύετε την καρύδα με το ζαχαρούχο και κάνετε ορθογώνια μπαστουνάκια, τα βάζετε σε πυρέξ με λαδόκολλα και τα τοποθετείτε στην κατάψυξη.
Στη συνέχεια, λιώνετε την σοκολάτα σε Μπεν Μαρί, βγάζετε την καρύδα από την κατάψυξη και τα βουτάτε.
Τέλος, στολίζετε με λίγο ινδοκάρυδο και είναι έτοιμα.
Δοκιμάστε να τα φτιάξετε και δεν θα χάσετε!