Τα τρουφάκια είναι ένα από τα αγαπημένα μας γλυκά, αλλά πολλές φορές, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, δεν έχουμε χρόνο για να τα ετοιμάσουμε.
Υπάρχει μία εύκολη συνταγή, για την οποία χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά και μόνο 2 υλικά.
Από τα πιο γευστικά και γρήγορα τρουφάκια, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αφού τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο γάλα. Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε!
1 ζαχαρούχο γάλα
2 πακετάκια ινδοκάρυδο των 250 γρ. [περισσεύει αρκετή ].
Σε μπολ ρίχνουμε το γάλα και με ένα κουτάλι προσθέτουμε και ανακατεύουμε την καρύδα να γίνει ένα σφιχτό μείγμα και να πλάθεται.
Το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα και μετά πλάθουμε μπαλάκια ομοιόμορφα και τα βουτάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο.
Εναλλακτικά, μία ωραία ιδέα θα ήταν αντί ινδοκάρυδο, να τα βουτήξουμε στο τέλος σε λιωμένη σοκολάτα! Γίνονται εξίσου φανταστικά. Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!