Πώς μπορείς άραγε να μην πετάξεις το ψωμί που αγόρασες από τον φούρνο και δεν το κατανάλωσες την ίδια ημέρα; Είναι άραγε εύκολο να του δώσεις τη φρεσκάδα και την χαμένη του νοστιμιά; Η απάντησή μας είναι ένα τεράστιο «ναι».
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ψήνοντάς στη φρυγανιέρα ή μετατρέποντάς το σε κρουτόν αλλά έχεις τη δυνατότητα να το απολαύσεις φρέσκο και λαχταριστό όπως το αγόρασες.
Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.
Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.
Το ψωμί της δεύτερης ημέρας θα είναι σαν να το αγόρασες μόλις από τον φούρνο της γειτονιάς σου!