Υλικά συνταγής:
300 γραμ. μπισκότα digestive
125 γραμ. βούτυρο
1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
450 γραμ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
600 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
50 γραμ. άχνη ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση συνταγής:
– Ξεκινάμε το cheesecake nutella, σπάζοντας με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
– Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
– Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′.
– Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
– Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.
Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν τελειώσετε με τη συγκεκριμένη συνταγή, θα κάνετε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρούμενους.