Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τα ανακατεύουμε καλά πάνω στην φωτιά ώσπου να δέσει η κρέμα.
Στο τέλος προσθέτουμε το μπέϊκιν και την βανίλια.
Σε ένα ταψί ρίχνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
Αραδιάζουμε την κρέμα και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.
Αλείφουμε με λίγο βιτάμ λιωμένο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε την μπουγάτσα με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Με αυτή τη νηστίσιμη και πεντανόστιμη μπουγάτσα με κρέμα, θα μπορέσετε να περάσετε τις ημέρες της νηστείας, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε τις «γλυκές» συνήθειές σας.