Οι κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και κίτρινα τυριά αποτελούν ένα ωραίο ορεκτικό, για να το συνοδεύσετε με ένα ποτήρι κρασί ή με την αγαπημένη σας μπύρα. Όταν είναι έτοιμοι, μπορείτε να τους σερβίρετε ζεστούς ή κρύους με ντιπ γιαουρτιού.
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στην χονδρή πλευρά του τρίφτη, τα στύβουμε όσο μπορούμε και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι για να αποβάλλουν όσο το δυνατόν περισσότερα υγρά. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, και ανακατεύουμε πολύ καλά, μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή μάζα και τα αφήνουμε στο ψυγείο.
Όταν θέλουμε να τηγανίσουμε τους κολοκυθοκεφτέδες βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι, ζυμώνοντας συνεχώς μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και αφού κάψει, ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα. Τηγανίζουμε περίπου 2-3΄ από κάθε πλευρά. Κάθε φορά ρίχνουμε λίγους-λίγους τους κολοκυθοκεφτέδες στο ελαιόλαδο για να μην πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού και ρουφάνε λάδι αντί να κάνουν κρούστα. Τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν και τους σερβίρουμε ζεστούς ή κρύους με ντιπ γιαουρτιού.