Διαλύω σε ένα μπολ τη μαγιά με το χλιαρό γάλα και το νερό. Προσθέτω τη ζάχαρη και ανακατεύω.
Στη συνέχεια ρίχνω τα αυγά ,το λιωμένο βούτυρο, τα μυρωδικά μας και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι.Το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι να μας βγει σαν το φύλλο για τις πίτες.
Το αφήνω να ξεκουραστεί για 10 λεπτά… το χωρίζω στα 3… Ανοίγω το πρώτο φύλλο το βουτυρώνω και το κλείνω στα τρία σαν φάκελο. … Έτσι, όπως είναι μακρύ το κόβω στο πλάτος σε μακρόστενες λουρίδες (τις στρίβω) και διαμορφώνω-σχηματίζω τα τριαντάφυλλά μου. (βγάζει γύρω στις 10 – 12 λουρίδες) Ομοίως και τα υπόλοιπα 2 τα ψήνω περίπου στο 15λεπτο στους 170. σε βουτυρωμένη λαμαρίνα.
Τα τσουρεκάκια σας είναι έτοιμα! Μπορείτε να κεράσετε τους φίλους σας, οι οποίοι σίγουρα θα ξετρελαθούν με τη συνταγή σας και θα σας τη ζητήσουν! Τόσο αφράτα τσουρέκια, δεν έχετε φάει ξανά!