Σπιτικό Κεμπάπ: Τα υλικά της συνταγής:
Σπιτικό Κεμπάπ: Η εκτέλεση της συνταγής
1.Τοποθετείτε σε λεκανίτσα τον κιμά τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το ξίδι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το καγέν, το αλατοπίπερο και αρχίζουμε να ζυμώνετε.
2.Λίγο λίγο ρίχνετε και λίγο νερό περίπου 1 φλυτζανάκι του καφέ.
3.Ζυμώνετε για 8΄-10΄ συνεχώς. Ύστερα σκεπάζετε και αφήνετε να σταθεί για 1-2 ώρες στο ψυγείο.
4.Έχετε ζεστάνει αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία, χωρίς λιπαρή ουσία, ψήνετε για 3΄-4΄ από κάθε πλευρά.
5.Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα!
Καλής σας επιτυχία!