Ρυζόγαλο: Είναι ένα γλυκόπου όλοι έχουμε γευτεί σαν παιδιάαπό τις μανάδεςμας ή τις γιαγιάδεςμας. Είναι εύκολο στην εκτέλεση και γευστικότατο. Με αυτήν την συνταγήμπορείτε και εσείς πλέον να μάθετε πως να φτιάξετε το τέλειο ρυζόγαλο.
Βράστε το ρύζι σε νερόρίχνοντας λίγο αλάτιμέχρι το ρύζι να είναι μαλακό.
Προσθέστε γάλα και ζάχαρη ανακατεύοντας ασταμάτητα μέχρι να πήξει. Προσοχή μην σταματήσετε να ανακατεύετε γιατί το ρύζι θα κολλήσει στο πάτο της κατσαρόλας. Μην το αφήσετε να πήξει πολύ.
Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε 1 με 2 κουταλιές της σούπας κρεμά γιοτις αφού την έχετε διαλύσει σε γάλα. Επίσης αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ξύσμα λεμονιού η ξύσμα πορτοκαλιού.
Προαιρετικά επιπλέον πριν το σερβίρισμα έχοντας αφήσει να κρυώσει το ρυζόγαλο στο μπολάκι. Μπορείτε να πασπαλίσετε ελαφρά με κανέλα.
Αυτό είναι όλο. Έτοιμο το μόνο που σας απομένει να κάνετε είναι να απολαύσετε το κόπο σας.