Advertisement
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ψήσιμο κρέατος: Ο απαράβατος κανόνας που προτείνουν όλοι οι έμπειροι σεφ αλλά εμείς αγνοούμε

19:00
Newsroom

To μπάρμπεκιου δε θέλει κόπο αλλά τρόπο για να ψηθεί το κρέας ομοιόμορφα και να είναι ζουμερό. Εκτός από την καλή ποιότητα κρέατος και τον μερακλή ψήστη υπάρχει ένα ακόμη μυστικό που ξέρουν όσοι ασχολούνται συστηματικά ή επαγγελματικά με το ψήσιμο.

Πώς θα κάνουμε το κρέας μας μπουκιά και συχώριο;

Το μυστικό είναι τόσο απλό που φαντάζει απίστευτο…Μας το λέει ο σεφ και τηλεοπτική διασημότητα Valentine Warner, μας το λέει ο «γκουρού» του μπάρμπεκιου Myron Mixon στο βιβλίο του «Everyday Barbecue», ο John Shelton Reed στο «Holy Smoke», ο Aaron Franklin στο «Franklin Barbecue» και τόσοι μα τόσοι ακόμα γνώστες του κρέατος…

Advertisement

Το μυστικό είναι να σκουπίσουμε το κρέας και από τις δύο μεριές με χαρτί κουζίνας

Τα περιττά υγρά του κρέατος εμποδίζουν όπως λένε οι επαγγελματίες ψήστες το κρέας να ψηθεί σωστά. Το κόλπο λοιπόν που σας παρουσιάζουμε είναι απλό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθειά σας!

Advertisement

Advertisement

Την επόμενη λοιπόν φορά που α ψήσετε μη διστάσετε να εφαρμόσετε το μικρό αλλά πολύτιμο αυτό μυστικό ακόμη και αν μαρινάρετε το κρέας.

TAGS:
Advertisement