Advertisement
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πως να Κάνετε τα Καλαμαράκια πολύ Τραγανά από έξω και Μαλακά από μέσα

11:47
Νίκη Μουλά

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και σε όλα τα γιορτινά τραπέζια τα καλαμαράκια τηγανιτά έχουν την τιμητική τους. Το τηγάνισμά τους όμως, κρύβει μυστικά. Δείτε λοιπόν πως θα καταφέρετε να πετύχετε το τέλειο τηγάνισμα και τα καλαμαράκια σας να γίνουν τραγανά από έξω και μαλακά μέσα.

Υλικά συνταγής:

Εκτέλεση συνταγής:

Extra tip:

Προσέξτε το λάδι σας να είναι αρκετά καυτό. Επίσης προσθέστε αλάτι μόνο στο τέλος του τηγανίσματος και όχι πριν το τηγάνισμα. Βάλτε λίγα λίγα τα καλαμαράκια σας στο τηγάνι για να πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού.

Τα τηγανιτά καλαμαράκια δεν είναι ένα εύκολο φαγητό, αλλά με τις σωστές οδηγίες μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν λοιπόν θέλετε να πετύχετε αυτή την πεντανόστιμη τραγανή κρούστα εξωτερικά και τη βελούδινη υφή εσωτερικά, ακολουθήστε βήμα – βήμα τις συμβουλές μας.

Advertisement

Καλής σας επιτυχία και καλή απόλαυση

Advertisement
TAGS:
Advertisement