Πίτσα στο Τηγάνι: Επιθυμείτε να κάνετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά μία υπέροχη συνταγή για πίτσα; Σε περίπτωση που είστε και εσείς λάτρης της Ιταλικής κουζίνας, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο το πώς μπορεί να γίνει μια πίτσα στο τηγάνι, όμως, θα σας μαγέψει γευστικά. Αναλυτικότερα:
Πίτσα στο Τηγάνι – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της
Πίτσα στο Τηγάνι – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
– Μισό κιλό ζύμη για πίτσα σε θερμοκρασία δωματίου. – 1 έως 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο. – 1/2 έως 1 φλιτζάνι σάλτσα για πίτσα. – 1 έως 2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί. – 1 έως 2 φλιτζάνια υλικά για την πίτσα σας (σ.σ. κρεμμύδι, πιπεριά, λουκάνικο ή οτιδήποτε άλλο θέλετε).
Πίτσα στο Τηγάνι – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
– Χωρίστε τη ζύμη στα δύο. – Βάλτε το τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και προσθέστε 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο. – Μόλις ζεσταθεί μεταφέρετε τη ζύμη στο τηγάνι και ανοίξτε την έτσι ώστε να καλύπτει όλη την επιφάνεια του τηγανιού. – Αφήστε τη ζύμη σας να ψηθεί για 1 έως 2 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει. – Γυρίστε τη ζύμη σας και από την άλλη μεριά και προσθέστε τα υλικά σας. – Σκεπάστε με το καπάκι και χαμηλώστε τη φωτιά. Έτσι θα λιώσει το τυρί χωρίς να καεί η πίτσα σας. – Μετά από 4 λεπτά θα ξέρετε αν η πίτσα σας είναι εντάξει ή αν κινδυνεύει να καεί. – Μεταφέρετε την πίτσα σας πάνω σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε την. Είναι απλά πεντανόστιμη.