Μια φόρμα αντικολλητική (η δικιά μου είναι μεγάλη 25cm)
9 αυγά
1 συσκευασία χοτ Ντογκ (5 μέσα)
1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ
1/2 κούπα γάλα
1 κ.σ μπεκιν
1/4 κούπα ελαιόλαδο
3 κ σ τριμμένη φέτα
Αλάτι πιπέρι
Advertisement
Ομελέτα φούρνου: Εκτέλεση συνταγής
Αλείφουμε τη φόρμα με το λάδι.
Βάζουμε προσεκτικά τα λουκάνικα λυγίζοντας ελαφρά (δείτε τη φωτογραφία μου έχει πλάκα Γιατί γλιστράνε μερικές φορές)
Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλεύρι να γίνει ένας λείος χυλός, διαλύουμε το baking στο νερό και προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύοντας ελαφρά, προσθέτουμε την φέτα, αλάτι, πιπέρι. με κουτάλα βάζουμε προσεκτικά στη φόρμα το μείγμα για να μην κουνηθούν και πέσουν τα λουκάνικα.
Σε προθερμασμένο φούρνο 180°C αέρα ώσπου ροδίσει.
Αφήνουμε 5 λεπτά και ξεφορμάρομαι σε πιάτο συνοδεύουμε με ντομάτα, μαρούλι σαλάτα ή ακόμα ψωμί με μαρμελάδα.