Λιώνετε το βιτάμ , ρίχνετε το ζαχαρούχο, το κακάο και ανακατεύετε πολύ καλά.
Προσθέτετε τα μπισκότα αφού τα έχετε τρίψει με το χέρι και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
Σε αντικολλητικό χαρτί ρίχνετε το μείγμα και το τυλίγετε σε σχήμα κορμού.
Το βάζετε στην κατάψυξη και μόλις σφίξει το σερβίρετε .
Για να φτιάξετε το γλάσο: Μπορείτε να βάλετε σε ένα σκεύος την κουβερτούρα ψιλοκομμένη, προσθέτοντας στην συνέχεια μία κουταλιά μέλι και περίπου 80 ml γάλα εβαπορέ. Λιώστε σε μπαιν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά αφού καλύψετε το μπολ με μεμβράνη .
Advertisement
Με το γλάσο σοκολάτας μπορείτε να διακοσμήσετε το κορμό.