Μουσκεύουμε το ψωμί στην μαυροδάφνη για λίγα λεπτά. Το στύβουμε και το ψιχουλιάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε τον κιμά σόγιας, το σκόρδο, το λάδι, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Βουτάμε τα χέρια στο κρασί και πλάθουμε μικρά μικρά μακρόστενα σουτζουκάκια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψάκι λαδωμένο και τα ψήνουμε για 20′ στους 180 βαθμούς C.
Για να μουλιάσετε τον κιμά σόγιας, ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας του.
Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας να βράσουν για 15′. Ρίχνουμε μέσα τα σουτζουκάκια και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν για 10′ έως ότου μελώσει η σάλτσα.
Αυτό ήταν! Η συνταγή σας είναι έτοιμη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι βέβαιο πως θα ζητήσουν τις μαγειρικές σας συμβουλές για να αντιγράψουν τη συνταγή σας!
Advertisement
Για περισσότερες νηστίσιμες συνταγές επισκεφθείτε καθημερινά την ιστοσελίδα μας και ανατρέξτε στις συνταγές μας.