Τα μπισκότα βουτύρου είναι ένα γλυκό που λατρεύουν, όχι μόνοι οι μικροί, αλλά και οι μεγάλοι να συνοδεύουν τον καφέ τους.
Συνήθως τα αγοράζουμε από φούρνο της γειτονιάς, ωστόσο, μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μόνο 4 υλικά, ενώ ο χρόνος παρασκευής δεν θα ξεπεράσει τα 15 λεπτά.
470 γραμμάρια βούτυρο
175 γραμμάρια ζάχαρη
3 αυγά
650 γραμμάρια αλεύρι
Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
Βάζω σε ένα μπωλ το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Τα χτυπώ με το μίξερ πολύ καλά για περίπου 5-10 λεπτά.
Προσθέτω ένα ένα τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα.
Προσθέτω το αλεύρι και συνεχίζω το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχω ένα ομοιογενές μείγμα το οποίο θα κολλάει.
Βάζω το μίγμα σε κορνέ. Φτιάχνω τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνω στους 160 με 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν ελαφρά.