Μπισκότααφράτα, σοκολατένια, γεμιστά με μερέντα. Για μικρούς και μεγάλους που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα. Τα υλικά ελάχιστα που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας.
Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε την πραλίνα φουντουκιού μέχρι να γίνει ρευστή.
Στο μίξερ με το σύρμα χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα την πραλίνα φουντουκιού, το αλεύρι και το αυγό. Χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές σκληρό μείγμα. Απλώνουμε σε μια λαμαρίνα λαδόκολλα.
Λαδώνουμε τα χέρια μας, κάνουμε μπαλίτσες, της τοποθετούμε στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους περίπου 1 εκ. Ψήνουμε για 10-11 λεπτά. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά.
Advertisement
Τα μπισκότα μας είναι έτοιμα. Μόλις κρυώσουν γεμίζουμε την τρύπα που αφήσαμε με μερέντα.
Προαιρετικά τα επικαλύπτουμε με επιπλέον πραλίνα και σερβίρουμε.