Η κρέμα πορτοκαλιού με καρύδα είναι ένα εύκολο και γευστικό γλυκό ψυγείου, το οποίο θα σας δροσίσει τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού που ακόμη διανύουμε.
Πρόκειται για γλυκιά συνταγή που απαιτούνται μόλις 5 λεπτά για την παρασκευή του, ενώ θα λατρέψουν μικροί και οι μεγάλοι.
4 ποτήρια νερού φυσικό χυμό πορτοκαλιών
120 γρ. ζάχαρη
120 γρ. κορν φλάουρ
Μπόλικη καρύδα
Βάζουμε στην κατσαρόλα 4 ποτήρια νερού φυσικό χυμό πορτοκαλιών, 120 γρ. ζάχαρη και 120 γρ. κορν φλάουρ, το βάζουμε στην εστία και το ανακατεύουμε.
Όταν πήξει, κατεβάζουμε το μείγμα και το ρίχνουμε στο πυρέξ ή ταψι ή ταπερ (30ν).
Ρίχνουμε πάνω μπόλικη καρύδα.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.