lachtaristi-aygosalata-me-ta-kokkina-ayga-poy-sas-perissepsan-apo-to-pascha-etoimi-se-liga-lepta-40854
11:21

Λαχταριστή αυγοσαλάτα με τα κόκκινα αυγά που σας περίσσεψαν από το Πάσχα, έτοιμη σε λίγα λεπτά

11:21
Newsroom

Αυγοσαλάτα: Επιθυμείτε να κάνετε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική, γευστική και δροσιστική συνταγή; Βρίσκεστε ανάμεσα σε διάφορες σαλάτες, αλλά δεν γνωρίζετε ποια να επιλέξετε; Η πρόταση της ημέρας έχει να κάνει με μία σαλάτα, η οποία φτιάχνεται από βραστά αυγά. Αυτή ονομάζεται αυγοσαλάτα και μπορείτε να τη φτιάξετε, ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή. Αναλυτικότερα:

Αυγοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

Αυγοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 10 βρασμένα αυγά

– 3 φρέσκα κρεμμύδια

– 1/3 ματσάκι μαϊντανό

– 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη

– 2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι

– 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

– 1 1/2 κουταλιά της σούπας κέτσαπ

– 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ντιζόν

– φρεσκοτριμμένο πιπέρι

– 1 κουταλιά του γλυκού καπνιστή πάπρικα

Advertisement

Αυγοσαλάτα: Εκτέλεση συνταγής

– Σε ένα μπολ κόβουμε ιδανικά τα αυγά με το εργαλείο τεμαχισμού.

– Στη συνέχεια παίρνουμε ένα άλλο μπολ.

– Στο νέο μπολ ανακατεύουμε όλες τις σος.

– Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την κάπαρη.

– Ανακατεύουμε, τα υλικά μας, με απαλές κινήσεις. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να μη σπάσουν τα αυγά.

– Προσθέτουμε την πάπρικα, το πιπέρι και στο τέλος βάζουμε και το μείγμα από τις σος.

– Άλλο ένα καλό ανακάτεμα.

– Για το τέλος, αφήνουμε τη σαλάτα που φτιάξαμε από βραστά αυγά στο ψυγείο. Την αφήνουμε εκεί για περίπου τριάντα λεπτά. Δηλαδή, για μισή ώρα και είναι έτοιμη, η σαλάτα μας.

Advertisement

* Επιπλέον σημείωση: Γράφει απίστευτα σε φρυγανισμένο ψωμί και σε σάντουιτς. Επιπλέον, αποτελεί πολύ ωραίο συνοδευτικό και σε πάνσετα, με τηγανητές πατάτες.

Advertisement