Σοκολατένιος κορμός του Πρέσβη: Πρόκειται για ένα γλυκό, το οποίο είναι σοκολατένιο και πέρα για πέρα καλοκαιρινό. Επιθυμείτε να φτιάξετε ένα γλυκό σαν κι αυτό για να γλυκάνετε εσάς και τους φίλους σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται παρακάτω. Σίγουρα, τόσο το συγγενικό περιβάλλον σας, όσο και το φιλικό, θα εντυπωσιαστούν από τις μαγειρικές ικανότητές σας, αλλά και από τη φαντασία σας. Πραγματικά, αξίζει να το δοκιμάσετε!
– 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος(κρύα από το ψυγείο)
– 1 βαζάκι(400 γραμμάρια) μερέντα
– 1 και μισό πακέτο μπισκότα πτι-μπερ σπασμένα σε κομματάκια
– 3 σοκοφρέτες θρυμματισμένες
– Σοκολατάκια Φερέρο για το στόλισμα
– Χτυπάω την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει λίγο και προσθέτω τη μερέντα λιωμένη.
– Ρίχνω και ανακατεύω τα μπισκότα και τις σοκοφρέτες και αδειάζω το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα για κέικ στρωμένη με μεμβράνη.
– Βάζω στην κατάψυξη να παγώσει 3-4 ωρίτσες,ξεφορμάρω και γαρνίρω με μερέντα ή λιωμένη σοκολάτα γάλακτος.
– Κόβω στη μέση μερικά σοκολατάκια Ferrero Rocher και στολίζω την επιφάνεια!
– Αυτό ήταν! Το γλυκό είναι έτοιμο για να σερβιριστεί! Καλή όρεξη!