Κορμός κατσαρόλας – Συνταγή για γλυκό: Επιθυμείτε να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και νόστιμο γλυκό; Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα ασφαλές και επιτυχημένο αποτέλεσμα.
– 1 ζαχαρούχο γάλα
– 600 γραμμάρια νερό
– 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή
– 8 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
– 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
– 250 γραμμάρια βούτυρο
– 1 πακέτο Πτι – Μπερ
– Αρχικά, πρέπει να βρείτε, το μαγειρικό σκεύος, που θα χρησιμοποιήσετε. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεται μια μεγάλη κατσαρόλα.
– Στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα, που επιλέξαμε ως μαγειρικό σκεύος, όλα τα υλικά μας. Προσοχή! Πρέπει να βάλετε όλα τα υλικά σας, εκτός από τα μπισκότα.
– Προσπαθούμε να ανακατέψουμε το περιεχόμενο από την κατσαρόλα έως ότου πήξει, η κρέμα. Η διαδικασία πραγματοποιείται, με την κατσαρόλα, να βρίσκεται στη φωτιά.
– Ακολούθως, βγάζουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα σε αυτή, τα σπασμένα Πτι – Μπερ.
– Στο τέλος της διαδικασίας θα πρέπει να επιλέξουμε, μεταξύ δύο σκευών. Πρέπει, είτε να διαλέξουμε μια φόρμα, είτε ένα μικρό ταψί.
– Τοποθετούμε το μείγμα από την κατσαρόλα στο μαγειρικό σκεύος, που επιλέξαμε.
– Βάζουμε το γλυκό μας για να παγώσει.
– Όταν παγώσει, αρκεί να το κόψουμε και να το σερβίρουμε.