Κανελόνια με τυριά και παριζάκι: Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να επιλέξετε μία διαφορετική συνταγή; Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες μιας συνταγής, με τυριά, παριζάκι, καθώς και κρέμα γάλακτος. Αναλυτικότερα:
– Ένα πακέτο κανελόνια
– 400 γραμμάρια ανθότυρο
– 400 γραμμάρια μοτσαρελα
– 300 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο
– 1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα
– 1 αυγό
– 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– Πιπέρι
– Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό.
– Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι.
– Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200 γραμμάρια από την κρέμα γάλακτος.
– Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.
– Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
– Αυτό ήταν. Η συνταγή είναι έτοιμη προς κατανάλωση.