kanelonia-ala-krem-eykoli-kai-grigori-syntagi-gia-lachtarista-kanelonia-gemista-me-tyria-kai-pariza-37304
11:46

Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα

11:46
Newsroom

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι: Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να επιλέξετε μία διαφορετική συνταγή; Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες μιας συνταγής, με τυριά, παριζάκι, καθώς και κρέμα γάλακτος. Αναλυτικότερα:

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– Ένα πακέτο κανελόνια

– 400 γραμμάρια ανθότυρο

– 400 γραμμάρια μοτσαρελα

– 300 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο

– 1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα

– 1 αυγό

– 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

– Αλάτι

– Πιπέρι

Advertisement

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό.

– Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι.

– Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200 γραμμάρια από την κρέμα γάλακτος.

– Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.

– Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.

– Αυτό ήταν. Η συνταγή είναι έτοιμη προς κατανάλωση.

Advertisement

Advertisement