Καλοκαιρινό μπριάμ: Επιθυμείτε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και γευστικό φαγητό για το καλοκαίρι; Τότε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φτιάξετε μία συνταγή του καλοκαιριού για μπριάμ. Πρόκειται για μία από τις πιο ωραίες συνταγές τις καλοκαιρινής εποχής, η οποία θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εφαρμόσετε πιστά τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται παρακάτω. Αναλυτικότερα:
Καλοκαιρινό μπριάμ – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της
Καλοκαιρινό μπριάμ – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
Καλοκαιρινό μπριάμ – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
– Ξεφλουδίστε και πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά.
– Στο multi βάλτε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και 100 γραμμάρια από την κόκκινη σάλτσα. Λιώστε τα όλα σε πολτό.
– Κόψτε τα λαχανικά σε μικρούς κύβους και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο πυρέξ ή σε ένα βαθύ ταψί φούρνου.
– Αλατίστε καλά, ρίξτε λίγο πιπέρι αν το προτιμάτε και περιχύσετε με τον πολτό, το ελαιόλαδο και την υπόλοιπη ντομάτα.
– Ανακατέψτε και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο.
– Με ένα μαχαιράκι, τρυπήστε το σε 2 με 3 σημεία στις άκρες.
– Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα για μία ώρα σκεπασμένο.
– Μετά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, χαμηλώστε στους 150 βαθμούς και ψήστε για ακόμη 30 λεπτά.
– Σερβίρετε με φέτα και καλή σας απόλαυση!