Θέλετε να κάνετε μπαμπάδες, οι οποίοι θα πείσουν και τους πιο απαιτητικούς; Φτιάξτε πεντανόστιμους μπαμπάδες, ακολουθώντας τα βήματα της παρακάτω συνταγής.
Χτυπάμε τη σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστούμε.
Σ’ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα,τη ζάχαρη και τη μαγιά και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αυγά,το λιωμένο βούτυρο,το αλάτι,το ξύσμα και τη βανίλια.
Ανακατεύοντας ρίχνουμε και το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα παχύρευστο και κολλώδες.
Αδειάζουμε το μείγμα με τη βοήθεια 1 κουταλιού σε 12 υποδοχές για μάφινς βουτυρωμένες και αλευρωμένες και αφήνω το μείγμα μου να φουσκώσει μέχρι το χείλος από τις θήκες 30 λεπτά.
Ψήνουμε στους 170 πάνω κάτω για 30 λεπτά περίπου να πάρουν ωραίο χρώμα.
Βράζουμε το σιρόπι 2-3 λεπτά μόνο και προσθέτουμε στο τέλος τη βανίλια και το ποτό.
Βουτάμε τα χλιαρά ή κρύα μπαμπαδάκια στο χλιαρό προς ζεστό σιρόπι,αφού κόψουμε πρώτα λίγο το καπάκι από πάνω.
Τα βάζουμε σε πιατέλα να κρυώσουν.
Τα γεμίζουμε με σαντιγί με τη βοήθεια ενός κορνέ και αλείφουμε την επιφάνεια με λίγη μαρμελάδα βερίκοκο αραιωμένη με λίγο κονιάκ.
Τα πασπαλίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο και είναι έτοιμα!