Συνταγές στο φούρνο: Ψάχνετε να κάνετε μια συνταγή που θα λατρέψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Σε περίπτωση που τους αρέσει, είτε η ομελέτα, είτε η πίτσα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Το αποτέλεσμα είναι βέβαιο πως θα σας δικαιώσει.
Συνταγές στο φούρνο: Υλικά συνταγής
– 8 αυγά
– 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
– 1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο ή 2 μικρότερα λουκάνικα, τα οποία να είναι κομμένα σε ροδέλες
– 8 φέτες μπέικον
– 2 πράσινες πιπεριές
– 250 γραμμάρια τυρί Milner ή αντίστοιχο τυρί, αλλά κομμένο σε μπαστουνάκια
– 250 γραμμάρια μοτσαρέλα (σ.σ. εκείνη, που βρίσκεται σε σακουλάκι με ζουμί)
– 200 ml κρέμα γάλακτος
– Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Συνταγές στο φούρνο: Εκτέλεση συνταγής
– Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές μας ελαφρώς σε αντικολλητικό τηγάνι.
– Το κρεμμύδι και οι πιπεριές θα πρέπει να είναι κομμένα σε κομμάτια.
– Προσθέτουμε στο αντικολλητικό τηγάνι μας, το μπέικον και συνεχίζουμε τη διαδικασία του σοταρίσματος.
– Παίρνουμε μια τρυπητή κουτάλα για να βάλουμε τα λουκάνικά μας στο τηγάνι.
– Αφήνουμε τα λουκάνικά μας για περίπου δύο με τρία λεπτά, γυρίζοντάς τα συνεχώς.
– Βάζουμε βούτυρο σε μια κουμπωτή φόρμα, με έλασμα.
– Στρώνουμε στον πάτο της φόρμας, τα λουκάνικά μας.
– Πάνω από τα λουκάνικα τοποθετούμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια μας.
– Προσθέτουμε στη συνέχεια το Milner και πάνω από αυτό, τη μοτσαρέλα, η οποία είναι κομμένη σε φέτες.
– Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος.
– Περιχύνουμε τα υλικά στη φόρμα μας.
– Προθερμαίνουμε το φούρνο μας.
– Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 35 λεπτά μέχρι και 40 λεπτά.
– Αφήνουμε το φαγητό μας να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά.
– Βάζουμε τη φόρμα μας σε πιατέλα.
– Ξεφορμάρουμε προσεκτικά.
– Αυτό ήταν! Η συνταγή μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.