Για τη βάση
- Ρίχνουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τους ξηρούς καρπούς και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Βάζουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο μείγμα που να μοιάζει με βρεγμένη άμμο.
- Ετοιμάζουμε μια φόρμα 23 εκ. με αποσπώμενη βάση βάζοντας γύρω-γύρω ένα κομμάτι λαδόκολλα.
- Ρίχνουμε στη φόρμα το μείγμα και το πιέζουμε με ένα ποτήρι.
- Τοποθετούμε τη βάση στο ψυγείο.
Για την κρέμα
- Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Βράζουμε τα 500 γρ. νερό, ρίχνουμε μέσα τα 2 κουτιά ζελέ φράουλα και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και το αδειάζουμε μέσα στο μπολ με το γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τις κομμένες φράουλες και αδειάζουμε το μείγμα αυτό πάνω από τη βάση με τα μπισκότα.
- Βάζουμε τη φόρμα μέσα στο ψυγείο για να κρυώσει καλά και να δέσει η κρέμα μας.
Για το ζελέ
- Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και, όταν έχει παγώσει το γλυκό στο ψυγείο και το ζελέ μας έχει κρυώσει λίγο, το βάζουμε και αυτό μέσα στη φόρμα και ρίχνουμε από πάνω τις υπόλοιπες φράουλες.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά και σερβίρουμε.
Δοκιμάστε τη συνταγή του Άκη, βήμα βήμα και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Σας βεβαιώνουμε πως το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία και πως ο κόπος σας θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Καλή σας επιτυχία λοιπόν και καλή σας απόλαυση!