Εργολάβοι, με τέσσερα μόνο υλικά και έτοιμοι σε 30 λεπτά. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για γλυκό. Είναι τόσο αφράτοι που πραγματικά λιώνουν στο στόμα. Σημειώστε τα υλικά και ξεκινήστε την εκτέλεση της συνταγής.
Υλικά
320 γραμ. αμύγδαλα λευκά
600 γραμ. άχνη ζάχαρη
5 ασπράδια αυγών
βουτυρόκρεμα για την γέμιση
Στο μπλέντερ αλέθουμε τα αμύγδαλα μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τα δυο ασπράδια!
Τη μεταφέρουμε σε μπολ και το χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ προσθέτοντας τα υπόλοιπα ασπράδια και 2 κουταλιές σούπας αμύγδαλο λικέρ!
Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ και τοποθετούμε στο ταψί με λαδόκολλα δισκάκια στα οποία βάζουμε ένα αμύγδαλο στο πάνω μέρος. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Βουτυρόκρεμα υλικά
100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γραμμάρια
άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ασπρίσουν!
Συναρμολόγηση
Τοποθετούμε έναν εργολάβο ανάποδα βάζουμε κρέμα και το κλείνουμε με έναν άλλο εργολάβο.