Παγωτό εύκολο, με γεύση βανίλια και ζαχαρούχο γάλα. Πρόκειται για μια φανταστική συνταγή γρήγορη με ζαχαρούχο και φρέσκο γάλα. Δοκιμάστε το, είναι τέλειο!
Υλικά για το παγωτό
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 φακέλους σαντιγύ Garni
4 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
Εκτέλεση της συνταγής
Χτυπάμε στο μίξερ τους 2 φακέλους Garni με 3 φλ. τσαγιού γάλα για 10 λεπτά.
Βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, γεμίζουμε το άδειο κουτί με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα.
Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για άλλα 10 λεπτά και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Στο σημείο αυτό το αφήνουμε στο ψυγείο και θα έχουμε το αποτέλεσμα της βανίλιας ή χωρίζουμε το μείγμα. Χωρίζοντας το μπορούμε να φτιάξουμε διάφορες γεύσεις προσθέτοντας μερέντα, κακάο, νες καφέ ή λίγο εσπρέσο, τριμμένο μπισκότο, σταγόνες σοκολάτας, αποξηραμένα φρούτα.
Το βάζουμε στην κατάψυξη και το καταναλώνουμε την επόμενη μέρα. Προσθέτοντας ότι τραβά η όρεξή μας.