Σοκολατάκια: Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη συνταγή για να κεράσετε τους φίλους σας. Απολαύστε τα δικά σας σοκολατάκιαμε μπισκότοκαι μπανάναακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.
Ρίχνουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.
Βάζουμε τα μπισκότα oreo μαζί με τα μπισκότα Μιράντα στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
Προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα στο τριμμένο αμύγδαλο.
Πολτοποιούμε την μπανάνα στο μπλέντερ και ενώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από την κουβερτούρα και το μέλι
Προσθέτουμε το λικέρ και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
Αφήνουμε την ζύμη στο ψυγείο για 60 λεπτά να σφίξει.
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί και μόλις λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά.
Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο, την πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, βουτάμε το καθένα στην λιωμένη κουβερτούρα και με γρήγορες κινήσεις τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
Αφήνουμε να κρυώσει η κουβερτούρα καλά.
Τα σοκολατάκια σας είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!
Advertisement
Αν είστε λάτρεις της σοκολάτας και των γλυκών σας προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε την καταπληκτική συνταγή μας για σοκολατένιο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Είναι μία εύκολη συνταγή και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους σας.