Θέλετε να κάνετε εύκολα κουλουράκια Νουτέλας, αλλά δεν γνωρίζετε το πως; Σας αρέσει τόσο πολύ η Nutella, που δεν την αποχωρίζεστε με τίποτα; Δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχείτε! Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για τη συνταγή και έπειτα να τα απολαύσετε! Μάλιστα, αυτά θα έχουν γίνει από εσάς τους ίδιους!
150 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 αυγό
110 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι Nutella
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (σ.σ. φυτική μαργαρίνη)
1ο βήμα: Πρώτα από όλα, προθερμαίνεται ο φούρνος της κουζίνας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
2ο βήμα: Έπειτα, στρώνετε λαδόκολλα στο φούρνο.
3ο βήμα: Τοποθετήστε όλα τα υλικά (σ.σ. εκτός από το αλεύρι) σε ένα μίξερ.
4ο βήμα: Στη συνέχεια, αναλατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμας.
5ο βήμα: Προσθέστε προοδευτικά και το αλεύρι.
6ο βήμα: Ακολούθως, χτυπάτε ακόμη το περιεχόμενο από δύο λεπτά έως 3 λεπτά.
7ο βήμα: Όμως, η ζύμη θα είναι λίγο κολώδης. Γι’ αυτό βρέξτε τα χέρια σας και πλάστε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού. Μπορείτε να τα πιέζετε ελάχιστα και να τα τοποθετείτε στη λαδόκολα του ταψιού. Προσοχή! Το μεταξύ τους διάστημα πρέπει να είναι περίπου δυόμιση εκατοστά.
8ο βήμα: Ψήστε το περιεχόμενο του ταψιού για περίπου 10 έως 12 λεπτά. Βγάλτε από το φούρνο το περιεχόμενο και αφήστε το να κρυώσει μέσα στο ταψί για περίπου πέντε λεπτά.
9ο βήμα: Μετά βγάζετε τα κουλουράκια Νουτέλας από το ταψί.
10ο βήμα: Αυτό ήταν! Τώρα, μπορείτε να τα απολαύσετε!