Χοιρινά μπριζολάκια – Εύκολη συνταγή: Θέλετε να ετοιμάσετε ένα εκλεκτό πιάτο για τα αγαπημένα πρόσωπά σας; Θέλετε να ευχαριστήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας; Αυτό, που πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα, την παρακάτω συνταγή. Το βέβαιο είναι πως θα τους ευχαριστήσετε και με το παραπάνω.
– Λεπτά χοιρινά μπριζολάκια ή ακόμα και κανονικές μπριζόλες
– 1 κουτί φρέσκα μανιτάρια
– 2 μεγάλα κρεμμύδια
– 1 με 2 σκελίδες σκόρδο
– 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
– 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– Ρίγανη
– Πιπέρι
– Ελαιόλαδο
– Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι σας.
– Τσιγαρίστε τις μπριζόλες σας στο τηγάνι σας.
– Αφαιρέστε τις μπριζόλες σας από το τηγάνι σας.
– Προσθέστε τα κρεμμύδια στο τηγάνι σας.
– Βάλτε επίσης τα μανιτάρια και το σκόρδο στο τηγάνι σας.
– Μόλις σοτάρετε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το σκόρδο στο τηγάνι σας προσθέστε και τις μπριζόλες σας.
– Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά, που βρίσκονται στο τηγάνι σας.
– Σβήστε, με κρασί, τα υλικά, που βρίσκονται στο τηγάνι σας.
– Αφήστε να περάσουν πέντε λεπτά.
– Προσθέστε κρέμα γάλακτος στο τηγάνι σας.
– Αφήστε την κρέμα γάλακτος να πάρει μία βράση.
– Μπορείτε να σερβίρετε, το συγκεκριμένο πιάτο, είτε με τηγανιτές πατάτες, είτε με ρύζι.