Χιονούλα: Ένα δροσερό και πεντανόστιμο γλυκό το οποίο μπορείτε να το φτιάξετε σε μόλις 3 λεπτά. Είναι ένα ιδανικό γλυκό για καλοκαίρι. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζητήσουν όλες σας οι φίλες την συνταγή.
Χιονούλα: Τα υλικά που θα χρειαστείτε
- 2 Κρέμες ζαχαροπλαστικής Γιώτης μιλφέιγ
- 1200 γρ γάλα
- 2 πακέτα μπισκότα Παπαδοπούλου
- 1 μορφάτ κονσέρβα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 πακέτο ινδοκάρυδο
Χιονούλα: Εκτέλεση συνταγής
- Παίρνουμε 2 κρέμες ζαχαροπλαστικής Γιώτης μιλφέιγ και την χτυπάμε με 1200 γρ γάλα.
- Μετά βάζουμε μέσα 2 πακέτα Παπαδοπούλου σπασμένα και τα στρώνουμε σε ταψί ή ποτήρι.
- Τα αφήνουμε στην άκρη και ξανά στο μίξερ χτυπάμε 1 μόρφατ κονσέρβα 5 λεπτά και ρίχνουμε ένα ζαχαρούχο.
- Το στρώνουνε από πάνω.
- Στο τέλος βάζουμε ένα πακέτο ινδοκάρυδο.
- Βάλτε το στο ψυγείο για 3 μ 4 ώρες.
Τρώγεται παγωμένο, ενώ αν θέλετε να γίνει πιο γρήγορα, βάλτε το στον καταψύκτη και μόλις παγώσει βάλτε το στην συντήρηση.
Καλή επιτυχία!!!