Μια αφράτη κρέμα και νόστιμη είναι αυτή που κάνει τα μιλφέιγ αλλά και τα τρίγωνα πανοράματος να ξεχωρίζουν. Η συνταγή αυτή είναι η ιδανική!
Αν θέλετε να ξετρελάνετε τους φίλους και την οικογένειά σας με το μιλφέιγ σας ή τα τρίγωνα πανοράματος ή άλλα γλυκά, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή !
Δεν θα χάσετε!
Υλικά συνταγής
800 πλήρες γάλα
200 γραμ κρέμα γάλακτος
5 κρόκοι αυγών
300γρ ζάχαρη
60γρ κορν φλαουρ
1 στικ βανίλιας
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ κι ανακατεύουμε.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας. ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών ζάχαρης και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά.
Στην συνέχεια αφαιρούμε από την φωτιά και κρυώνουμε την κρέμα σε κρύο μπεν μαρι.
Αλλάζουμε σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και είναι έτοιμη. Μπορείτε να την φάτε και με κουτάλι!
Πραγματικά πρέπει να την κάνετε! Θα καταπλήξετε τους πάντες!
Καλά μαγειρέματα και καλή απόλαυση!