Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε. Σας παρουσιάζουμε τα ακόλουθα 10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να καταναλώσετε τα αγαπημένα σας τρόφιμα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Ντοματίνια
Πιέστε ελαφρά τις ντομάτες ανάμεσα σε δύο πιάτα και μετά κόψτε τις με ένα κοφτερό μαχαίρι. Η ίδια μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα σταφύλια.
Ακτινίδια
Δεν χρειάζεται καν να ξεφλουδίσετε τα ακτινίδια. Μπορείτε απλά να το βγάλετε με ένα κουτάλι.
Μανταρίνια
Το άτομο που το σκέφτηκε αυτό είναι αναμφίβολα ιδιοφυΐα!
Ρόδια
Κόψτε το πάνω και το κάτω μέρος και μετά κάντε τομές σε κάθε πλευρά και χωρίστε το σε τμήματα.
Αβοκάντο
Όπως και με τα ακτινίδια, μπορείτε να φάτε ένα αβοκάντο μόνο με ένα κουτάλι.
Καρπούζι
Για να κάνετε την κατανάλωση του καρπουζιού πολύ πιο εύκολο, κόψτε τις γωνίες από κάθε φέτα.
Κέικ
Αντί να κόβετε το κέικ σε φέτες, κόψτε το κεντρικό τμήμα. Τότε ότι έχει απομείνει από αυτό δεν θα στεγνώσει.
Χωνάκι από παγωτό
Εάν θέλετε να κάνετε το χωνάκι από το παγωτό σας τραγανό χωρίς να μουλιάσετε από τη ζέστη εώς το μυτερό του άκρο, τοποθετήστε ένα κομμάτι marshmallow πριν βάλετε το παγωτό.
Λάιμ
Χρησιμοποιήστε την παραπάνω μέθοδο για να στίψετε τη μέγιστη ποσότητα χυμού.