Advertisement
ΟΔΗΓΙΕΣ

Το έξυπνο κόλπο για να μην πιτσιλάει το λάδι την ώρα που τηγανίζετε

13:45
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Κόλπο τηγανίσματος: Το τηγάνισμα είναι ίσως από τους μεγαλύτερους κινδύνους της κουζίνας. Το λάδι μπορεί ανά πάσα στιγμή να πεταχτεί. Βέβαια υπάρχει τρόπος να το σταματήσετε.

Κόλπο τηγανίσματος: Λίγο αλάτι για να λύσουμε τα προβλήματα μας

Τι πρέπει να κάνετε για να μην πιτσιλίσει το τηγάνι μπορεί να σκέφτεστε. Μην ανησυχείτε και σας εχουμε την λύση. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ρίξετε λίγο αλάτι.

Advertisement

Αφότου έχει κάψει το λάδι πριν βάλετε τις πατάτες, τα κεφτεδάκια ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να τηγανίσετε. Απλός ρίξτε αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Έτσι θα σταματήσει να πετάει και θα μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε.

Πως να καθαρίσετε το τηγάνι σας.

Advertisement

Για να καθαρίσει τέλεια το τηγάνι σας αμέσως μετά το τηγάνισμα δεν έχετε παρά να αδειάσετε το λάδι αφού το αφήσετε να κρυώσει και αφότου το βρέξετε να ρίξετε αλάτι. Το αλάτι βοηθάει πολύ και στο καθάρισμα. Αφήστε το να δράσει για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια πάρτε το σφουγγάρι και περάστε το.

Advertisement

Διαβάστε Επίσης:

Το περιβόητο ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών: Τι απέγινε ο σκύλος που αποκάλεσαν «δολοφόνο»

Εύκολη συνταγή για τέλειο προφιτερόλ με κρουασάν, έτοιμο σε μόλις 10 λεπτά

Συγκινεί ο Άκης Πετρετζίκης: Ο υπέροχος γάμος και η γλυκιά αφιέρωση

TAGS:
Advertisement