Μπριζόλα: Η μαγειρικη είναι για πολλούς μια μορφή τέχνης. Το να παίρνει καποιος τα φαγητά και να τα μετατρέπει σε κάτι αγνώριστο είναι πραγματικά μοναδικό.
Σύμφωνα με τον Senior Editor του Cook Illustrated, Dan Souza, αλλά και την ερευνητική ομάδα Test Kitchen, το να μαγειρεύετε τις μπριζόλες σας αφού πρώτα έχουν ξεπαγώσει είναι λάθος.
Έχουμε συνηθίσει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα μας πριν την μαγειρέψουμε. Από ότι δείχνουν οι ανακαλύψεις όμως αυτό δεν είναι το ποιο αποτελεσματικό. Η μόνη διαφορά που βρήκαν στο βίντεο ηταν ότι αν δεν ξεπαγώσουμε τις μπριζόλες μας πριν τις μαγειρέψουμε θα πάρουν αντί για 10-15 λεπτά να ψηθούν 18-20 λεπτά.
Η απλή απάντηση είναι όχι.
παρακάτω σας έχουμε τα βήματα για να το δοκιμάσετε και μόνοι σας.
Αν ακολουθήσατε τις συμβουλές θα έχετε μια τέλεια μαγειρεμένη μπριζόλα που θα σας ξετρελάνει.
Δείτε το βίντεο: