Με τρία υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα μπορείτε εύκολα να εξαφανίσετε τα μαύρα σημάδια από κάψιμο στο πίσω μέρος του τηγανιού σας.
Τα αδύναμα εγκαύματα που δεν έχουν προλάβει να μετατραπούν σε μαύρη κρούστα μπορούν να αφαιρεθούν από τον πάτο του τηγανιού με μούλιασμα σε νερό και με την προσθήκη ενός ήπιου απορρυπαντικού.
Πως μπορείτε να αφαιρέσετε όμως έντονα καψίματα από δύσκολα υλικά όπως η καμμένη καραμέλα; Μην χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση πιρούνια ή μαχαίρια και γδάρετε στα σκέυη σας, γιατί υπάρχει λύση και βρίσκεται στην κουζίνα σας.