Έλλη Στάη: Πρόκειται για μία από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες της ενημέρωσης και γενικότερα της Ελληνικής showbiz. Η ίδια παρά την ηλικία της (σ.σ. είναι πάνω από πενήντα ετών), διατηρεί το σώμα της σε άριστη φυσική κατάσταση. Μάλιστα, αποτελεί πρότυπο για τις περισσότερες γυναίκες και όχι άδικα. Ωστόσο, η ίδια ακολουθεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Αναλυτικότερα:
– Δευτέρα:
Πρωινό: 1 τοστ (2 φέτες ψωμί σίκαλης, τυρί, γαλοπούλα με ελαιόλαδο), 1 ποτήρι γάλα, καφές ή τσάι
Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών
Μεσημεριανό: 2 μπιφτέκια 1 μερίδα αναποφλοίωτο ρύζι 1 μερίδα μπρόκολο
Απογευματινό: 1 μήλο
Βραδινό: 1/2 φλ δημητριακά ολικής άλεσης 1 μήλο και 1 γιαούρτι 2%
– Τρίτη:
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα, 1 φέτα ψωμί ή 2 φρυγανιές με 1κ.γ. Μαλακή μαργαρίνη, 1 κ.γ. μέλι ή μαρμελάδα Καφές ή τσάι
Δεκατιανό: 20 αμύγδαλα
Μεσημεριανό: 1 φιλέτο σαρδέλες ψητές 1 μερίδα σαλάτα μαρούλι/άνηθος/
αγγούρι 1 φέτα ψωμί
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με φρούτα
Βραδινό: 2 μέτριες πατάτες βραστές Σαλάτα λάχανο–καρότο 1 μερίδα
γραβιέρα
– Τετάρτη:
Πρωινό:1 φλ γάλα 1,5%, ½ φλ δημητριακά ολικής άλεσης με αποξηαρμένα φρούτα Καφές ή τσάι
Δεκατιανό: 1 μήλο
Μεσημεριανό: 1 μερίδα αρακά 1 φέτα ψωμί 1 φέτα τυρί φέτα 4 ελιές
Απογευματινό: 10 καρύδια
Βραδινό: Τόνος σε λάδι ή νερό Σαλάτα μαρούλι – ρόκα σπανάκι
– Πέμπτη:
Πρωινό: 1 τοστ (2 φέτες ψωμί σίκαλης, τυρί, γαλοπούλα με ελαιόλαδο), 1 ποτήρι γάλα, Καφές ή τσάι
Δεκατιανό: 1 μπανάνα
Μεσημεριανό: 1 φιλέτο κοτόπουλο 1 φέτα τυρί 1 μερίδα σαλάτα χόρτα
Απογευματινό: 10 αμύγδαλα και 4 αποξεραμένα δαμάσκηνα
Βραδινό: 1 μερίδα αναποφλοίωτο ρύζι 1 γιαούρτι
– Παρασκευή:
Πρωινό: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα ψωμί, 1κ.γ. Μαλακή μαργαρίνη 1 ποτήρι χυμό Καφές ή τσάι
Δεκατιανό: 10 καρύδια
Μεσημεριανό: 1 μερίδα φασολάκια 1 φέτα τυρί 1 φέτα ψωμί 4 ελιές
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με φρούτα
Βραδινό: Μανιτάρια ψητά Σαλάτα ρόκα με μπαλσάμικο 1 μερίδα τυρί
– Σάββατο:
Πρωινό: 1 κουλούρι Θεσ/νικης 1 φλ γάλα 1,5% Καφές ή τσάι
Δεκατιανό: 1 αχλάδι
Μεσημεριανό: 1 σολομός ψητός 1 μέτρια πατάτα ψητή 1 μερίδα σαλάτα χόρτα
Απογευματινό: 10 καρύδια
Βραδινό: 1 τοστ (2 φέτες ψωμί σίκαλης, τυρί, γαλοπούλα με ελαιόλαδο) Σαλάτα μαρούλι άνηθο αγγούρι
– Κυριακή:
Πρωινό: 1 φλ γάλα 1,5% ½ φλ δημητριακά ή 1 μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης Καφές ή τσάι
Δεκατιανό: 1 ποτήρι χυμό και 2 κράκερ σίκαλης
Μεσημεριανό: 1 μπριζόλα ψητή 1 μερίδα τυρί γραβιέρα 1 μερίδα σαλάτα λάχανο- καρότο
Απογευματινό: 1 μήλο και 1 γιαούρτι 2%
Βραδινό: 1 μερίδα χόρτα 1 φέτα ψωμί 4 ελιές 1 μερίδα τυρί γραβιέρα