Αρχάριος μάγειρας: Πολλοί θέλουν να αρχίσουν να μαγειρεύουν. Ωστόσο, επειδή είναι αρχάριοι σε επίπεδο μαγειρικής, οφείλουν να ασχοληθούν περισσότερο με τα θέματα του μαγειρέματος για να εξειδικευτούν. Έτσι, θα μπορεί να αντιμετωπίσει εμπόδια και δυσκολίες που ενδεχομένως να συναντήσει σε μεταγενέστερο χρόνο.
Αρχάριος μάγειρας – Συμβουλές για το μαγείρεμα: Τι κάνει, η Rebecca Firsker
Γι’ αυτό και είναι αποφασιστικής σημασίας να ξεκινήσει σωστά, ώστε να μη χαθεί μέσα σε συνταγές και tips. Η Rebecca Firkser έφτιαξε λοιπόν έναν σύντομο οδηγό με τα πιο βασικά πράγματα που εξασφαλίζουν ένα όσο πιο ομαλό πρώτο ξεκίνημα στην κουζίνα. «Αποστήθισε αυτές τις συμβουλές και σου εγγυώμαι πως το επόμενο γεύμα σου θα είναι τρελή επιτυχία», μας λέει η νεοϋορκέζα σεφ και food editor, που γράφει σε πολλές ιστοσελίδες και περιοδικά, χαρίζοντάς μας και πολλές δικές της συνταγές.
Αρχάριος μάγειρας – Συμβουλές για το μαγείρεμα: Ακολουθούν οκτώ σημεία που πρέπει να γνωρίζει κάθε μάγειρας που ξεκινά να μαγειρεύει
– Διάβασε πρώτα όλη τη συνταγή
– Μάζεψε όλα τα υλικά και τα σκεύη που θα χρειαστείς σε ένα μέρος
– Κράτα πάντα τα μαχαίρια σου ακονισμένα
– Καρύκευσε καλά και συχνά
Αρχάριος μάγειρας: Τα υπόλοιπα σημεία που πρέπει να γνωρίζει κάθε μάγειρας που ξεκινά να μαγειρεύει
– Επιστράτευσε τα σωστά σκεύη
– Σκούπισε κρέατα, όσπρια και λαχανικά πριν τα μαγειρέψεις
– Μην παραγεμίζεις με υλικά το σκεύος
– Καθάρισε τις επιφάνειές σου όσο προχωράς