Ακολουθούν έξυπνα κόλπα για όσους τρελαίνονται για καρπούζι το καλοκαίρι αλλά δεν παίρνουν γιατί βαριούνται τη διαδικασία κοψίματός του.
Το κόψιμό του μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με τα μαχαίρια. Ή ίσως ψάχνετε νέους τρόπους για να το φάτε. Υπάρχουν μερικά έξυπνα κόλπα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι.
Κόψτε το σε ένα πλέγμα.
Κόψτε το καρπούζι σας σε ένα πλέγμα. Αυτό δημιουργεί αμέσως μεμονωμένα κομμάτια, τα οποία μπορείτε να κόψετε σε κύβους ή να τα απολαύσετε ως έχουν. Είναι το τέλειο κόλπο για να σερβίρετε πολύ κόσμο.
Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα για να το κόψετε γρήγορα.
Αφού κόψετε ένα καρπούζι στη μέση, χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα για να κόψετε τη φλούδα.
Χρησιμοποιήστε έναν κόφτη πιρούνι για καρπούζι.
Γνωρίζατε ότι υπάρχει κόφτης πιρούνι για καρπούζι; Το εύχρηστο εργαλείο είναι τέλειο για να το κόβετε γρήγορα σε λωρίδες ή κύβους.
Παγώστε φέτες καρπουζιού για να φτιάξετε γρανίτες.
Αφού το κόψετε σε φέτες, τοποθετήστε ένα ξυλάκι παγωτού στις φλούδες. Αν η φλούδα είναι πολύ παχιά, μπορείτε να κάνετε μια μικρή σχισμή με ένα μαχαίρι. Τοποθετήστε τις στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν. Στιγμιαίες σπιτικές γρανίτες.
Φτιάξτε παγάκια καρπούζι.
Δώστε στα καλοκαιρινά σας ποτά μια γευστική αλλαγή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε το καρπούζι σε κύβους και μετά να τα τοποθετήσετε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Παγώστε τους κύβους όλη τη νύχτα και φυλάξτε τους σε δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη.